"воздушная атака" po polsku

RU

"воздушная атака" - polskie tłumaczenie

RU

воздушная атака {żeński}

volume_up
1. Wojskowość
воздушная атака

Podobne polskie tłumaczenia dla słowa "воздушная атака"

атака rzeczownik
воздушная петля rzeczownik
воздушная кукуруза rzeczownik
Polish
воздушная болезнь rzeczownik
лобовая атака rzeczownik
дипломатическая атака rzeczownik
фронтальная атака rzeczownik
штыковая атака rzeczownik
фланговая атака rzeczownik